Меню
Ние сме пицария Уно! При нас ще откриете страхотни пици по автентична италианска рецепта, приготвени пред вас и изпечени на пещ! Менюто ни предлага още вкусни предложения, които си заслужава да опитате: паста, сандвичи, бохча, салати, фрайс.

Нашата история

Имаме над 15 години професионален опит в приготвянето на пица по автентична италианска рецепта. Обучението ни започна преди повече от 20 години при изключителен майстор-пицар Каталдо Камарота.

Натрупаните години опит ни помогнаха да утвърдим стандарти, чрез които постигаме гарантирано невероятен вкус за всяка пица, която правим.

Ние сме едни от първите в Русе, които започнаха да предлагат разнос на пица!

За Pizza Uno

Тайната рецепта

Влагаме цялата си енергия и любов в приготвянето на пицата! Плюс комбинацията от богатия ни професионален опит и свежите, качествени продукти, са нашата тайна рецепта за чудесен вкус, на който можете да се насладите при всяка поръчка. Приготвяме пицата пред вас, получавате топла и вкусна, току-що изпечена пица на пещ!

За нашите пици използваме качествено брашно и уникално, добре втасало тесто, по автентична италианска рецепта!

Внимателно избираме всички съставки и продукти, затова наш доверен партньор е МЕТРО, който е гаранция за качество всеки път.

За Pizza Uno
Над 15 години опит

Ние сме семейна пицария с професионален опит над 15 години, което осигурява неповторимия вкус на пица Уно, на който можете да разчитате при всяка поръчка!

Гарантирано качеството

Използваме само свежи и качествени продукти, в комбинация с оригинални италиански рецепти за вълшебен вкус! Наш доверен партньор в избора на продукти е Метро!

Бърза доставка

Ще доставим любимата Ви пица до всеки адрес в рамките на град Русе! Ние сме сред първите в града, които започнаха да предлагат разнос на пица.

Избери нещо вкусно от нашето меню

Нашият сайт използва бисквитки ("cookies"), за да функционира оптимално. Продължавайки нататък, приемаме, че сте съгласни с това. За повече информация    Виж повече >>