Големи пици

Малки пици

Разядки

Салатa

Предястя / ястия

Ризото

Паста

Бохчa

Сандвичи

Десерти

Напитки

Coca-Cola, Fanta, Sprite, Soda

500мл.

Coca-Cola, Fanta, Sprite, Soda (кен)

330мл.

Сок Cappy

330мл.

Айран

300мл.

Минерална вода Банкя

500мл.

Енергийна напитка Monster

500мл.

Бира Moretti

330мл.

Бира Heineken

330мл.

Бира Загорка (кен)

500мл.

Ариана (кен)

500мл.

Moretti (кен)

500мл.

Добавки

Бейби моцарела

30гр.

Кашкавал

30гр.

Сирене

30гр.

Синьо сирене

30гр.

Ементал

30гр.

Топен кашкавал

30гр.

Пушен кашкавал

30гр.

Топено пушено сирене

30гр.

Майонеза

1бр.

Кетчуп

1бр.

Горчица

1бр.

Доматен сос

50мл.

Риба тон

50гр.

Свинско пушено филе

50гр.

Шунка

50гр.

Пилешко филе

50гр.

Луканка

50гр.

Пеперони

50гр.

Салам чоризо

50гр.

Бекон

50гр.

Кисели краставички

30гр.

Царевица

30гр.

Маслини

30гр.

Пресен пипер

30гр.

Гъби

30гр.

Чери домати

30гр.